مزیت های استفاده از ظروف چوبی
ده مزیت استفاده از ظروف چوبی
- محیط زیست: استفاده از ظروف چوبی به معنی کاهش آلودگی محیط زیست و حفظ منابع طبیعی است. زیرا چوب یک ماده قابل بازیافت است.
- سلامتی: چوب یک ماده طبیعی است که بدون مواد شیمیایی و سمی تولید میشود و نه تنها مطمئن میباشد بلکه بدون خطر برای سلامتی است.
- بازیافت: ظروف چوبی پس از استفاده میتواند بازیافت شود و میتواند در تولید محصولات جدید استفاده شود.
- .سبک وزن: ظروف چوبی به دلیل وزن سبک شان، حمل و نقل راحتی دارند و میتوانند در قیمتهای مناسب و به راحتی در بازارها یافت شوند.
- زیبایی: ظروف چوبی نقش و بافت های جذابی دارند و میتوانند به تزئین میز غذا و ظاهر برنامه غذایی کمک کنند.
- مقاومت: چوب مادهای مقاوم است که میتواند به اندازه کافی محکم باشد تا در برابر شکستن، خشک شدن و نفوذ آب مقاومت کند.
- رطوبت دهی: چوب، ماده ای است بدون مواد آلی که رطوبت را جذب میکند و عملکردی بهتری در نگهداری غذا دارد لذا برای نگهداری بلند مدت مناسب است.
- مقاومت به حرارت: این ظروف، مقاومت به حرارت دارند تا دمای غذا بین -20 تا +100 درجه سانتی گراد تحمل دارند.
- سهولت در تمیز کردن: ظروف چوبی به شکلی ساخته شدهاند که تمیز کردن آنها بسیار آسان است ( این مطلب را راجع تمیز کردن ظروف چوبی بخوانید) .
- خطر کاهش آلودگی: با کمتر بودن ظروف پلاستیکی، میتوانید در کاهش آلودگی محیط زیست و بسته بندی های پسماند کمک کنید.
-
پایاعمده بزرگترین مرکز تولید و پخش ظروف چوبی در ایران
-
راه های ارتباطی با واحد فروش و ثبت سفارش (کلیک کنید)
آخرین دیدگاهها